RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS

In this chapter, we provide RD Sharma Solutions for Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS for English medium students, Which will very helpful for every student in their exams. Students can download the latest RD Sharma Solutions for Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS Maths pdf, free RD Sharma Solutions for Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS Maths book pdf download. Now you will get step by step solution to each question.

TextbookNCERT
ClassClass 9
SubjectMaths
ChapterChapter 2
Chapter NameExponents of Real Numbers
ExerciseVSAQS

RD Sharma Solutions for Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS Download PDF

Question 1.
Write (625)1/4 in decimal form.
Solution:
RD Sharma Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS

Question 2.
State the product law of exponents:
Solution:
xm x xn = xm +n

Question 3.
State the quotient law of exponents.
Solution:
xm ÷ xn = xm -n

Question 4.
State the power law of exponents.
Solution:
(xm)n =xm x n = xmn

Question 5.
If 24 x 42 – 16x, then find the value of x.
Solution:
RD Sharma Solutions Class 9 Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 6.
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 7.
Write the value of 7–√3  x 49−−√3 .
Solution:
Class 9 RD Sharma Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 8.
Class 9 Maths Chapter 2 Exponents of Real Numbers RD Sharma Solutions
Solution:
RD Sharma Book Class 9 PDF Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers
RD Sharma Book Class 9 Pdf Free Download Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 9.
Write the value of 125×27−−−−−−−√3
Solution:
RD Sharma Class 9 Book Chapter 2 Exponents of Real Numbers

Question 10.
Exponents of Real Numbers Problems With Solutions PDF RD Sharma Class 9 Solutions
Solution:
RD Sharma Class 9 Maths Book Questions Chapter 2 Exponents of Real Numbers VSAQS - 10a

Question 11.
RD Sharma Mathematics Class 9 Solutions Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Solution Of Rd Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
RD Sharma Math Solution Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 12.
RD Sharma Class 9 Questions Chapter 2 Exponents Of Real Numbers
Solution:
Maths RD Sharma Class 9 Chapter 2 Exponents Of Real Numbers

Question 13.
RD Sharma Class 9 PDF Chapter 2 Exponents of Real Numbers
Solution:
Exponents of Real Numbers Class 9 RD Sharma Solutions

Question 14.
If (x – 1)3 = 8, what is the value of (x + 1)2?
Solution:
RD Sharma Class 9 Solution Chapter 2 Exponents of Real Numbers

All Chapter RD Sharma Solutions For Class 9 Maths

—————————————————————————–

All Subject NCERT Exemplar Problems Solutions For Class 9

All Subject NCERT Solutions For Class 9

*************************************************

I think you got complete solutions for this chapter. If You have any queries regarding this chapter, please comment on the below section our subject teacher will answer you. We tried our best to give complete solutions so you got good marks in your exam.

If these solutions have helped you, you can also share rdsharmasolutions.in to your friends.

Leave a Comment

Your email address will not be published.